Programma 2017

Programma familieweekend

Hoi Familie,

Het weekend nadert met rasse schreden, dus wordt het de hoogste tijd voor nadere informatie.

Jullie worden verwacht bij Groepsaccomodatie ’t Hoefijzer, Oranjekanaal Z.Z. 6, 9433TG in Zwiggelte. Je kunt de website hier bekijken: http://www.thoefijzer.info/

Sommige zullen er al op vrijdag zijn, en de rest zal op zaterdag volgen. Voor diegene die op vrijdag al komen......Even zelf voor eten zorgen, er staan genoeg potten, pannen en gaspitten om wat in elkaar te flansen, of je gaat uit eten, of..... Het maakt niet uit wat maar voor deze avond hadden wij geen budget meer.

Voor de zaterdagmiddag, -avond en zondagmorgen hebben wij wel gezorgd dus daar hoeven jullie al niet meer over na te denken. Dat scheelt toch weer.

Aangezien iedereen wel weer wat anders drinkt hebben wij hier ook geen rekening mee gehouden, dus neem je eigen drank mee.... Mag ook frisdrank zijn! Er zijn naast de potten en pannen ook koelkasten dus je kan het koud zetten.

De locatie is beschikbaar vanaf 17.00 uur.

Zaterdag wordt iedereen verwacht om 11.00 uur.

Zondag moet iedereen weer weg zijn om 14.00 uur

We hebben geen extra activiteiten georganiseerd omdat we juist willen dat iedereen zoveel mogelijk tijd met elkaar kan doorbrengen. Voor diegenen die de familie toch even zat worden (kunnen wij niets bij voorstellen, kan er in de buurt genoeg gewandeld en gefietst worden. Het bos is op 10 minuten afstand. Ook ben je in de buurt van de sterrenwacht Hooghalen of kamp Westerbork of Nationaal Park Dwingelerveld, dit is allemaal voor eigen keuze en kosten. Misschien willen er nog mensen een huifkartocht maken?

Voor de kinderen willen we zaterdagavond een dropping organiseren en ’s middags kunnen ze zich uitleven op het veld.

Voor de overnachtingen zijn en 2 blokhutten voor 5 personen en 2 slaapzalen voor 20 personen. De blokhutten zijn voor de ouderen onder ons, maar je mag zelf ook een tentje, caravan et cetera meenemen.

Je dient zelf slaapzakken of dekbedden mee te nemen, ook een zaklamp kan handig zijn voor de dropping, en zoals gezegd vergeet vooral je drank niet mee te nemen.

Tot binnenkort.... Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopelijk jullie ook.
Groetjes Eppo en Melanie


Aanwezigen (in willekeurige volgorde):

Alleen op zaterdag:

Petra, Mark, Kaya, Chloe

Ewout

Iris en Bibi

Patrick, Rita, Joey en Dion

Ria

Ira, Stein, Fleur

Frank en Yvonne

 

Overnachten:

David

Sanne

Eef

Lenie en Henk

Riek en Timo

Sita en Rob

Iris en Bart

Piet en Wilma

Bert

Peter, Michael, Ella en Jennifer

Wessel, Mathé, Kayla + vriend

Bauke, Edith en Maaike

Annelies, Hylke, Willemijn, Renske

Melanie, Frank, Tom, Iris

Eppo, Arwin

Joos, Monique, Kinderen

 

Mocht de lijst niet kloppen, geef het dan nog even door.

Terug naar hoofdpagina