Mount Rushmore

Mount Rushmore, Lenie en Henk, 3 april

na toch nog maar over de interstate racen langs eindeloze gras en maisvelden kwamen we gistermiddag aan bij de badlands. onderweg nog wel gestopt bij een corn-castle en dat was een theater annex sporthal met allemaal tableaux van mais aan de binnen en buitenkant. leuk om te zien. we hadden prachtig weer met zeker 30 gr. bij de badlands aangekomen hebben we genoten van het zeer aparte landschap en een wandelingetje gemaakt. daarna zochten we een camping. we kwamen op een zeer indolate campground, alles is nog gesloten,  daar gingen we staan. daarna begon het te stormen' niet normaal. we lagen later te schudden in ons bed. halverwege de nacht zij we achter een gebouw gaan staan in luwte en toen konden we weer slapen. de volgende morgen was het 8 gr.! en weer verder gereden door de badlands, wel mooi maar te koud om te wandelen. daarna naar mount rushmore waar 4 presidenten zijn uitgehouwen in de rots. zeer indrukwekkend om te zien maar het was wel koud en het sneeuwde licht. na een dag van 30 gr.!

daarna nog naar crazy horse geweest. ook half uitgehouwen in een rots en nu weer op een bijna lege campground waar de hertjes rond lopen. morgen gaan we ri. denver maar niet meer over de interstate. toch weer een mooie dag.

bedankt voor de reacties die we kregen van 4 personen op ons vorige berichtje en voor nu groetjes van ons beidjes, lenie en henk 

richting Denver