Bij Roel geweest

Lenie en Henk, 1 april 2012
 
hi there,
 
we zijn nu 5 dagen onderweg en het belangrijkste wat we tot nu hebben gedaan is op bezoek geweest bij roel, mijn broer in michigan. daar zijn we donderdag geweest. we hadden roel 4 jaar niet gezien en hij zag er nog steeds hetzelfde uit.
wij waren daar s'morgens en vonden het adres makkelijk met de tom-tom. door weer een andere tijdsbarriere waren we een uur later dan we dachten maar we hebben toch lekker zitten kletsen. jo was er helaas niet maar had alles netjes klaar gezet voor roel. na de lunch zijn we op pad gegaan. terug ri. chicago en na 211 mijl stonden we op een camping. de camper dire we toebedeeld kregen is de kleinste die ze daar maken en het zitgedeelte is inderdaad te klein. hoe hier 4 pers. moeten zitten is een raadsel. het moet mooi weer zijn dan kun je buiten leven en is het
goed. wij redden ons goed voor 4 weken. het weer bij roel was droog maar koud. in
illinois werd het warmer, in iowa nog warmer en toen we na 2 dagen doorrijden en in south dakota kwamen was het 30 gr. we zijn nu 1500 km verderop en beginnen nu echt aan de vakantie. de snelweg hebben we nu wel gezien met al het grote vrachtverkeer en nu nemen we de kleinere wegen. op naar de badlands. dat doen we op zaterdag en dan wordt het nog warmer zeggen ze. daarna koelt het weer af. voorlopig genieten van het mooie weer en de volgende keer horen jullie meer.
 
 
groetjes, lenie en henk